Телефон

0885350557

Email

antoniyaatanasova@gmail.com

Работно време

Пон-Пет: 10:00 - 19:00

Класическият масаж подобрява кръвообращението и лимфообръщението в тялото. Това става чрез механичното обработване на кожата, подлежащата съединителна тъкан и мускулите, посредством различни масажни техники. Стимулирайки отделните тъкани, се предизвиква рефлекторна реакция в централната нервна система, която води до благоприятно физиологично въздействие. Класическият масаж оказва влияние и върху образуването на биоактивни вещества, които водят до цялостно подобряване на всички неволеви функции на тялото – дишане, сърдечна дейност, храносмилане, кръвообращение, дейността на цялата нервна система се подобрява – класическият масаж подобрява работата на всички системи, които поддържат организма в добро здраве. Засилват се процесите на обмяна на веществата и се постига детоксикиращ ефект на клетъчно ниво и релаксиращ ефект за цялата нервна система.

При редовно прилагане класическият масаж има профилактично действие и повишава имунната защита на организма по естествен път и устойчивостта на тялото. 

Не е нужно да имате някакво оплакване, класическият масаж е подходящ ако искате бързо и ефективно да се освободите от натрупана умора или прекомерен стрес, да ви освежи, да ви върне тонуса и може да бъде чудесен завършек на деня.